Eurodeputat PSD, mesaj tranșant pentru Iohannis: Nu avem nevoie...

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Un eurodeputat PSD a transmis, într-un comunicat, un mesaj tranșant la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Gabriela Zoană a transmis, într-un comunicat, că președintele "Klaus Iohannis trebuie să plece de la Cotroceni".

"Vreau un preşedinte de ţară competent, nu unul letargic. Un preşedinte care să ţină la acest popor şi să nu asculte ordinele străinilor în nicio împrejurare. Vreau ca preşedintele României să reuşească să citească în timp util şi să promulge legile care i se trimit de către Parlament, nu unul pe care îl resuscitează consilierii de imagine din când în când, la ore de maximă audienţă.

Vreau un preşedinte care să nu pună în pericol dezvoltarea ţării prin blocarea legii bugetului de stat. În acel buget sunt prevăzuţi bani de pensii, de alocaţii şi de salarii, dar şi sume pentru investiţii. Vreau un preşedinte de ţară care să nu acţioneze după propria agendă electorală, ci după nevoile neamului său. Vreau un preşedinte care să nu incite la violenţe sociale, care să nu divizeze România în două tabere, în funcţie de interesele şi afinităţile politice ale fiecăruia. Vreau un preşedinte de ţară demn de funcţia pe care vremelnic o ocupă, un preşedinte care să gândească şi să muncească doar în interesul tuturor românilor. Vreau un preşedinte care să nu meargă de joi până marţi la schi, pe pârtii, şi care să nu blocheze staţiunile româneşti prin măsurile de securitate aberante prilejuite de vizita sa.

Vezi și: Carmen Brumă, dietă în post. Cum să nu te îngrași: Reguli, alimente recomandate

Pentru ca ţara să meargă pe termen lung într-o direcţie bună, ne trebuie un fundament solid. Ne trebuie un lider în fruntea ţării, nu un turist comod. Nu avem nevoie de un pretins neamţ la Cotroceni, ci de un român autentic, care să îşi dorească din toată fiinţa să servească numai intereselor românilor şi ale României. Nu avem nevoie de un preşedinte care să facă paşi mici într-o direcţie greşită, ci de un preşedinte de ţară care să facă paşi mari în direcţia cea bună. Îmi doresc un preşedinte competent", a transmis eruodeputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel