Eugen Teodorovici, mesaj la 28 de ani de muncă în administraţie: Am convingerea

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

"Se împlinesc astăzi 28 de ani de când am început să lucrez în administrația publică din România", anunţă Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD.

"Una dintre cele mai mari provocări a fost aceea de a reuși să dezvolt încrederea în capacitatea funcționarilor publici de bună credință și de a arăta că dacă vrei cu adevarat, se poate. Și mă bucur să pot spune că locurile prin care am trecut de-a lungul anilor petrecuți în administrația publică centrală, se încadrează în categoria performanță și eficiență.

Acum, consider că tot încrederea este și cheia pentru a debloca acest potențial enorm al tinerei generații, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea. Deși visător cum ar spune unii sau prea credul după alții, eu am convingerea că experiența și entuziasmul vor găsi calea potrivită spre atingerea obiectivelor propuse.

Mai am convingerea că va veni acel moment când se va putea afirma cu mândrie despre întreaga administrație publică din România că a devenit un model de eficiență și performanță", a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel