Udrea, mesaj din Bulgaria: Un copil trece prin drama de a fi lăsat fără mamă pentru a două oară

Sursa foto: Facebook Elena Udrea
Sursa foto: Facebook Elena Udrea

Elena Udrea a transmis un mesaj din Bulgaria.

Elena Udrea a transmis că este arestată ilegal și că se roagă ca nicio mamă să nu treacă prin astfel de momente grele. Udrea se află în arest în Bulgaria și urmează să fie extrădată în România unde are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea. Mesajul a fost transmis prin intermediul contului de Facebook al partenerului său. Marți, acesta a vizitat-o în Bulgaria.

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Va mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

"Un copil trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară"

"Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a două oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine. Acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă. Udrea a plecat în Bulgaria înainte de pronunțarea deciziei și a fost oprită de autoritățile bulgare la granița cu Grecia.

Elena Udrea poate fi extrădată în România, a decis, marți, o instanță din Sofia, potrivit Antena 3. Instanța a acceptat cererea autorităților române, care au cerut ca Elena Udrea să fie extrădată în România. Decizia nu este definitivă și ea poate fi atacată de Elena Udrea cu apel în cinci zile.

Dacă va fi adusă în România, și-ar putea ispăși pedeapsa la Penitenciarul pentru femei de la Tîrgșor. Amintim că Elena Udrea a părăsit teritoriul României înainte de a fi declarată sentința de șase ani cu executare în dosarul "Gala Bute". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel