Efectul jurnalistului român: Premierul spaniol dă explicații în Parlament

rajoy
rajoy

Premierul spaniol le-a spus deputaţilor că s-a prezentat în faţa lor pentru a "dezminţi minciunile şi manipulările" care îl vizează. Mariano Rajoy a afirmat, joi, că s-a înşelat "având încredere" în Luis Barcenas, aflat la închisoare pentru corupţie, relatează AFP. Premierul spaniol anunțase, în cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia vizitei lui Victor Ponta la Madrid, explicații, declarație obținută de un jurnalitst român, corespondent al Digi24.

Premierul spaniol este implicat într-un răsunător caz de corupţie. Popularii spanioli sunt acuzaţi că ar fi primit bani negri în schimbul unor favoruri politice. Luis Barcenas, fostul trezorier şi senator al Partidului Popular, a provocat acest scandal, publicând registrele unei contabilităţi paralele a partidului de guvernământ.

Ce a spus Rajoy parlamentarilor

Mariano Rajoy a mers în Parlament, pentru a oferi "clarificări necesare" despre "afacerea Barcenas". "Mă prezint în faţa deputaţilor pentru a furniza clarificări necesare despre situaţia cu care ne confruntăm", a declarat premierul, în deschiderea intervenţiei sale.

"Vin să dezmint minciunile, manipulările şi insinuările pe care le-au încurajat, între alţii, anumiţi lideri politici", afirmă Rajoy, care nu oferă vreun nume. "M-am înşelat având încredere în cineva care nu merita", mai spune el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel