Duel televizat la distanţă între Trump şi Biden. Președintele SUA pregătește nucleara contra democraților

Preşedintele american Donald Trump va participa joi seară la o reuniune cu alegătorii care va fi transmisă pe canalul NBC, în acelaşi timp cu un eveniment similar al rivalului său democrat Joe Biden, televizat de ABC, relatează AFP şi dpa. 

Cei doi adversari în alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie ar fi trebuit iniţial să participe joi la a doua dezbatere faţă în faţă. Emisiunea a fost în cele din urmă anulată, după ce preşedintele american a refuzat să participe la 'dezbaterea virtuală' propusă de comisia organizatoare.

Donald Trump se va întâlni cu alegătorii la Miami, a anunţat NBC miercuri, iar Joe Biden se va afla la Philadelphia. Donald Trump şi prezentatorul vor respecta distanţarea socială, iar participanţii veniţi să-i pună întrebări liderului de la Casa Albă vor purta măşti, a precizat NBC.

Potrivit unui comunicat al postului citat de dpa, au fost efectuate teste medicale şi Trump 'nu este contagios cu un virus infecţios'.

De la anunţarea, pe 1 octombrie, a testului pozitiv al preşedintelui american, echipa de campanie a lui Joe Biden publică zilnic rezultatele testelor COVID. Până acum toate au fost negative, potrivit AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel