„Dosarul Revoluției”. PSD: E revoltător! Știe că Lazăr a făcut poliție politică, dar îl protejează!

Membri PSD
Membri PSD

PSD a reacționat, luni, după declarațiile lui Augustin Lazăr privind „Dosarul Revoluției”.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, luni, că Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis în instanţă dosarul „Revoluţiei". „Astăzi, Secţia militară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de dosarul 'Revoluţiei'", a declarat Augustin Lazăr.

PSD, reacție oficială

Statul de drept dintr-o ţară democratică nu poate fi construit cu foşti agenţi ai sistemului represiv comunist - a fost reacţia social-democraţilor la anunţul procurorului general Augustin Lazăr privind trimiterea în instanţă a dosarului „Revoluţiei”.

Este revoltător ca Dosarul Revoluției să fie trimis în instanță de un fost agent al poliției politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a ținut în chinuri disidenții anticomuniști să se erijeze acum în făuritorul dreptății anticomuniste. La Revoluție au murit oameni ca astfel de personaje să nu mai ocupe înalte funcții în statul de drept postrevoluționar.

Iohannis nu mai poate folosi scuza că nu știa cine e cel pe care l-a numit în funcția de procuror general al României!

Acum știe că Lazăr a făcut poliție politică, dar îl protejează.

Statul de drept dintr-o țară democratică nu poate fi construit cu foști agenți ai sistemului represiv comunist!”, a transmis PSD, luni, 8 aprilie, într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook.

„Iohannis a pretins până acum că îi reprezintă pe românii anticomuniști. Dar când a venit vremea să demonstreze că e alături de ei, își arată adevărata față de protector al securiștilor și exponenților aparatului represiv ceaușist”, a susținut PSD în același mesaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel