Declarație șoc al unui oficial sirian! Ce ar mânca rebelii

siria
siria

Ministrul sirian de externe Walid al-Moallem a făcut luni, de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite de la New York, o declarație șocantă.

Walid al-Moallem a afirmat că regimul său poartă un război împotriva unor militanţi care au legături cu al-Qaida şi care mănâncă inimi de om şi le taie mâinile şi picioarele victimelor încă vii, după care trimit membrele respective familiilor acestora, informează Agerpres.

Şeful diplomaţiei siriene, citat de AP şi EFE, a mai explicat în discursul său rostit în faţa liderilor mondiali că SUA, Marea Britanie şi Franţa împiedică numirea adevăraţilor făptaşi ai atacurilor cu arme chimice din ţara sa. Cu toate acestea, a punctat el, Siria va participa la conferinţa de pace de la Geneva ”fără precondiţii”.

În ceea ce-l priveşte, preşedintele american Barack Obama a declarat, săptămâna trecută la ONU, că regimul sirian se află în spatele atacului chimic comis în august, care s-a soldat cu moartea a sute de persoane şi care a suscitat perspectiva ameninţătoare a unui atac american.

Walid al-Moallem a spus că ”teroriştii” care luptă împotriva regimului în războiul civil primesc arme chimice, dar nu a specificat ce ţări ar putea face acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel