Data alegerilor - amendamente. Ponta, precizările serii de față cu Ciolacu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele PRO România, Victor Ponta, a făcut declarațiile serii despre alegerile parlamentare.

„Eu știu ce trebuie să facem noi. Aici sunt convins că și domnul Ciolacu mă va sprijini. Cred că trebuie să facem două amendamente la legea prin care stabilim data alegerilor, pentru că sunt foarte importante pentru a demonta un tip de propagandă pe care o cunoașteți, propaganda de pe vremea lui Băsescu”, a transmis Victor Ponta, la Antena 3.

Cele două amendamente cheie

„Primul amendament: Până la alegeri, Parlamentul acesta nu mai adoptă legi cu caracter sau impact financiar. Ați văzut, domnii Iohannis și Orban spun că vor să facă alegeri pentru că Parlamentul distruge bugetul. Eu cred că ceea ce e în vigoare acum trebuie să rămână acum în vigoare și noi legi care să schimbe trebuie adoptate după alegeri.

Al doilea amendament este foarte important. Să prevedem foarte clar că de la momentul expirării mandatului parlamentarului și până la alegeri, toți parlamentarii lucrează fără a mai primi salariu. Am auzit această acuzație care, chiar dacă este foarte populistă, prinde la oameni. «Domne, parlamentarii vor să mai ia salariu o lună, două sau trei». Nu, din 20 decembrie trebuie să prevedem în lege. Parlamentarii nu mai primesc salariu, își continuă activitatea că e nevoie de legi, de hotărâri. Dar, până la alegeri nu mai primim salarii. Aceste două amendamente cred că ar demonta propaganda asta băsistă care a trecut la domnii Orban și Iohannis”, a continuat liderul PRO România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel