Dăncilă, noi propuneri de miniștri. Schnecker: Lovitură după lovitură

Iohannis - Dăncilă
Iohannis - Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă dorește să trimită cât mai repede propunerile de noi miniștri pentru Transporturi și Dezvoltare Regională președintelui Klaus Iohannis, având în vedere că perioada de interimat va expira curând. Analistul politic Niels Schnecker a comentat situația.

După ce președintele Klaus Iohannis a respins de nenumărate ori propunerile PSD pentru ministerul Transporturilor și ministerul Dezvoltării Regionale, prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat că vor stabili noile opțiuni și le va trimite cât mai curând posibil președintelui. Rămâne însă de văzut care va fi și răspunsul lui Klaus Iohannis.

Niels Schnecker este de părere că președintele României dorește să pună în dificultate PSD-ul pentru că a intrat deja în campanie electorală.

"Trebuie să recunoaștem că președintele Klaus Iohannis reușește să dea lovitură după lovitură Partidului Social Democrat prin modul în care merge exact pe linia gri a Constituției. Atâta timp cât nu interzice, el continuă să meargă pe ceea ce nu i se interzice, nu pe ceea ce ar fi moral sau ar trebui făcut. De ce? Pentru că este vorba de o campanie electorală și încearcă să pună PSD-ul în dificultate, ceea ce pare că și reușește să facă acest lucru. Nu numai dificultatea PSD-ului de a aduce miniștri în Cabinet este o realitate, ci reușește chiar să bage bățul prin gard și să îi asmută unul pe celălalt în interiorul PSD-ului, ceea ce ca și activitate de Opoziție, din punct de vedere al meu, al analistului politic, este lăudabil, a declarat Niels Schnecker, în emisiunea News Line, prezentată de Cristina Șincai, la România TV.

Vezi și: Dăncilă, noi propuneri de miniștri. APEL la Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel