Dăncilă, noi propuneri de miniștri. APEL la Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut un apel către președintele României, Klaus Iohannis, la începutul ședinței de Guvern.

Având în vedere că perioada de interimat la cele două ministere expiră în aceste zile, voi înainta în cel mai scurt timp alte două propuneri de numire pentru cele două portofolii. Nu mai avem timp de pierdut, sunt proiecte importante atât în domeniul Tranposturilor, cât și în domeniul Dezvoltării Regionale și cred că avem nevoie de coordonarea unor miniștri titulari. Românii au nevoie de investiții, nu de jocuri dictate de interese politice.

După cum știți, am prevăzut în legea bugetului de stat sumele necesare pentru investiții și fac apel din nou la domnul președinte să renunțe la această retorică de campanie electorală și să nu mai blocheze acțiunile Guvernului. De asemenea, sper că domnul președinte va promulga cât mai rapid legea bugetului de stat în așa fel încât de la 1 martie să fie plătite alocațiile mărite pentru copii. Adoptăm astăzi ordonanța de urgență care ne va permite acest lucru, a declarat prim-ministrul, la Palatul Victoria, la începutul ședinței de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel