Viorica Dăncilă, declarații de ultima oră, după dezbaterea din PE

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe declarații, în cadrul  ședinței de Guvern de astăzi. Este prima apariție a prim-ministrului, după dezbaterea din Parlamentul European, de la Strasbourg.

"Cei care stau în spatele acestor dezinformări ne fac rău, ignorând ceea ce Guvernul a făcut până acum, măsurile care au adus o creștere economică de 7%. S-a vorbit mult în ultimul timp despre Justiție, despre lupta anticorupție, iar cei care întocmesc rapoartele în cadrul MCV au ignorat efectele protocolalelor secrete între SRI și instituțiile din Justiție.

S-au produs anumite încălcări ale drepturilor omului. Milioane de români monitorizaţi de SRI, soluţii judecătoreşti viciate, dosare  întocmite pe baza unor probe falsificate (...)

Justiția trebuie să garanteze respectarea legii, a drepturilor cetățenilor și independeța magistraților, aceasta este direcția spre modificarea legilor Justiției. Am dat asigurări că suntem de bunăcredință și că ne dorim pentru România o justiție corectă și imparțială", a declarat Viorica Dăncilă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24