Viorica Dăncilă, declarații de ultima oră, după dezbaterea din PE

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe declarații, în cadrul  ședinței de Guvern de astăzi. Este prima apariție a prim-ministrului, după dezbaterea din Parlamentul European, de la Strasbourg.

"Cei care stau în spatele acestor dezinformări ne fac rău, ignorând ceea ce Guvernul a făcut până acum, măsurile care au adus o creștere economică de 7%. S-a vorbit mult în ultimul timp despre Justiție, despre lupta anticorupție, iar cei care întocmesc rapoartele în cadrul MCV au ignorat efectele protocolalelor secrete între SRI și instituțiile din Justiție.

S-au produs anumite încălcări ale drepturilor omului. Milioane de români monitorizaţi de SRI, soluţii judecătoreşti viciate, dosare  întocmite pe baza unor probe falsificate (...)

Justiția trebuie să garanteze respectarea legii, a drepturilor cetățenilor și independeța magistraților, aceasta este direcția spre modificarea legilor Justiției. Am dat asigurări că suntem de bunăcredință și că ne dorim pentru România o justiție corectă și imparțială", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel