Dan Tudorache, anunț despre cea mai importantă gală de Superkombat din România

Primarul Dan Tudorache îşi doreşte ca sectorul 1 să găzduiască în această toamnă cea mai importantă gală de Superkombat din România.

El a făcut această declaraţie luni după-amiază, cu ocazia premierii mai multor vedete Superkombat din ţara noastră.

'Sportul înseamnă sănătate. De aceea, în calitate de fost sportiv şi de primar al sectorului 1, voi sprijini, în limita competenţelor mele, performanţa, indiferent de ramura sportivă din care ea provine. Doresc să le felicit pe vedetele Superkombat pentru modul în care au reuşit să promoveze imaginea României în lume. Îmi doresc ca, în această toamnă, sectorul 1 să găzduiască cea mai importantă gală de Superkombat din România. Astfel bucureştenii vor putea striga din toată inima 'Hai România!' atunci când Moroşanu va urca în ring', a declarat primarul Dan Tudorache.

Primarul i-a premiat pentru întreaga activitate şi pentru promovarea imaginii României în lume pe Cătălin Moroşanu, multiplu campion de K1 şi Superkombat, Cezar Gheorghe, arbitru internaţional şi preşedintele Superkombat România, şi Eduard Irimia, fondator şi preşedinte Superkombat la nivel global.

De asemenea, au mai fost premiaţi Nicolae Cristescu, preşedintele de onoare Superkombat România, şi Marius Posa, vicepreşedintele Superkombat România, pentru sprijinul acordat în realizarea acestor evenimente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel