Dan Capatos, cu fund bombat, în chiloți cu fese push-up

Dan Capatos și prietenii săi de platou nu au rezistat tentației de a proba cea mai nouă fiță în materie de lenjerie intimă, chiloții cu push-up, pentru a-și etala cele mai bombate torsuri pe care le-au avut vreodată.

O ediție recentă a emisiunii ”Un show păcătos”, de la postul Antena 1, a găzduit o prezentare de modă inedită, prima prezentare de chiloți cu fese push-up Lou Lou desfășurată pe un post de televiziune, potrivit mediaddict.ro

Tinere domnișoare au defilat pe podium prezentând cele mai noi modele de lenjerie intimă. La sfârșitul prezentării, cei trei băieți "păcătoși" din platoul emisiunii de divertisment, care încântă publicul telespectator, în fiecare seară, de luni, până joi, nu au putut rezista tentației de a proba și ei fistichiii chiloți care arată posteriorul mai bombat.

Potrivit sursei citate, cel mai ”păcătos” din platoul emisiunii a fost Silviu Andrei, întrucât acesta a avut inițiativa de a proba noii chiloței. DJ-ul a îmbrăcat cel mai colorat model de chilot cu fese push-up. Demersul lui Andrei a fost urmat la scurt timp și de către actorul Dan Bordea, el preferând un model de culoarea pielii.

Dan Capatos, se pare că nici el nu a rezistat ispitei, și, pentru că nu a dorit să se lase mai prejos, și-a pus pe el un chilot cu fese push-up leopard, chiar în timpul emisiunii.

Nu se știe dacă cei trei băieți ”păcătoși” ai emisiunii de la Antena 1 s-au simțit foarte bine în noua lenjerie intimă, îmbrăcată peste pantaloni, sau doar au dorit să se bucure de cel mai bombat fund pe care l-au avut vreodată, important este că mai bine de zece minute, Capatos, Bordea și Andrei nu și-au dat jos chiloții cu push-up Lou Lou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel