Dan Barna, JIGNIRI aduse lui Cosette Chichirău. Claudia Țapardel: Atitudine JOSNICĂ! Mă întreb dacă are o soție sau o fiică...

Social-democrata Claudia Țapardel îl critică pe Dan Barna după ce a jignit-o pe Cosette Chichirău. 

”Nu sunt un fan al doamnei Chichirău, dar Dan Barna i-a spus că e ruptă de realitate și orice calitate ar avea, îi spune că e una de care nimeni nu are nevoie” a spus Claudia Țapardel, la Antena 3. 

Social-democrata a apreciat că, pe de altă parte, Cosette Chichirău ”a fost elegantă și a spus că, deși Dan Barna nu vede nicio calitate în ea, va lupta pentru el în campanie”. 

”O astfel de atitudine mi se pare josnică.” a spus Claudia Țapardel despre Dan Barna, adăugând: ”Mă întreb dacă are o soție sau o fiică și-și dă seama că nu astfel trebuie să te raportezi la adversarii tăi politici, cu atât mai mult cu cât îți sunt colegi de partid”. 

”Nu poți să dai un asemenea răspuns. Măcar de la un potențial prezidențiabil aș vrea o altă abordare. Dacă ne amintim, în cazul Caracal, polițiștii au avut reacții misogine, spunând că poate au plecat fetele cu băieți. Mi se pare un semnal de alarmă când jignește în această manieră josnică o colegă de partid.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel