Ceartă între Cumpănașu și Tonel Pop: Nu-i mai ajunge familia Alexandrei? Ne desolidarizăm!

Tonel Pop
Tonel Pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, în direct la România TV, că se desolidarizează total de Alexandru Cumpănaşu după ce acesta a anunţat posibilitatea candidaturii la alegerile prezidenţiale. 

"Eu şi familia Luizei nu ne asociem cu niciun fel de campanie prezidenţială. Domnul Cumpănaşu în mod clar îşi face campanie prezidenţială. Noi am crezut în dânsul la început dar, întrebat dacă va candida la preşedinţie, la un alt post concurent a spus că 'este bărbat, nu este gândac, să facă acest lucru' Deci ne desolidarizăm total de acest fenomen, de ce vrea să facă domnul Cumpănaşu pe acolo. Nu înţeleg de unde vrea să vorbească cu familia Luizei. Pe mine nu m-a contactat, nici măcar pe familia Luizei n-a sunat-o dar dă pe toate posturile să-şi facă campanie.

Nu-i mai ajunge familia Alexandrei? Acum vrea să se sprijine în campania asta şi pe familia Luizei? S-ar putea să nu-i meargă! De ce nu vorbeşte cu mine, de ce nu vorbeşte cu familia? (...) Face campanie cu numele Luizei şi cu această familie fără ca măcar să ne sune. (...) Noi ne separăm total de această chestiune care priveşte campania la prezidenţiale a domnului Cumpănaşu", a declarat, la România TV, avocatul Tonel Pop.

Ce a răspuns Alexandru Cumpănaşu

"Eu nu am ce să îi răspund. Este un om cu o opinie, care s-a agățat și el de o familie care nu avea o soluție. El ar trebui să spună ce înțelegere are cu Statul Român și ce despăgubiri ar vrea să primească de la Statul Român. Pe mine nu mă interesează toți oamenii care s-au băgat în seamă în povestea asta. Dacă dorea să facă ceva, făcea ce am făcut eu: m-am implicat de la început. Mi-a transmis până acum zeci de mii de mesaje că vrea să comunicăm și să ținem aproape. Eu nu țin aproape cu astfel de oameni.

În ceea ce privește candidatura mea, nu i-am cerut părerea deloc domnului avocat. Cred că l-a deranjat pe acesta faptul că, în direct, l-am rugat pe bunicul Luizei să vedem dacă numărul de telefon de pe care a fost sunat coincide cu numărul pe care îl am eu.(...) Nu intrăm în detalii ce fel de avocat este... Conduc această campanie, sunt în campanie și sper să ajung președinte și în momentul ăla o să rad toată mafia din România inclusiv toți șmecherii de avocați care se agață de familii. Vă transmit de aici din Dobrosloveni gânduri bune pentru familia Luizei și pentru dușmanii mei", a declarat Alexandru Cumpănaşu, la România TV, în replică la declaraţiile lui Tonel Pop

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel