Cum arată Lora în costum de baie. A înotat goală?

Lora a fost în weekend la mare unde a atras toate privirile pe plajă.

Lora a venit la mare ca sa se relaxeze și să-și mai îndeplinească un vis de al său pe care îl avea de ceva vreme, scrie wowbiz.ro.

"Vreau să ies cu gașca mea pe plaja din Mamaia, să bem bere și apoi să mergem în mare și să înotăm complet goi", a spus Lora imediat dupa ce a terminat de susținut un concert.

Laura Petrescu  este o cântăreață de muzică pop-dance din România, cunoscută sub numele de scenă Lora. S-a născut în Vaslui, România și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați.

Lora a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formație au lansat mai multe piese în 2007, cu speranța de a reprezenta România la concursul internațional de muzică Eurovision. Deși piesele lor au fost votate de către public, nu au reușit ceea ce își propuseseră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel