CTP: Diaconu a ajuns un 'cerșetor politic'

ctp
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Mircea Diaconu escrochează sentimental 100.000 de oameni, cărora le cere semnătura pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. Scriitorul crede că încercarea fostului membru PNL de a candida la alegerile din mai nesocotește o decizie a justiției.

Popescu spune că Diaconu își dorește o slujbă de aproximativ 7.000 de euro la Strasbourg deși nu are relații în politica europeană sau alte calități care să-l recomande pentru un astfel de post.

"Dar, ar putea replica d-sa, dacă au putut să ajungă în Parlamentul European Becali sau Eba, de ce n-aş merge şi eu, care, „în oraşul acesta de gogomani, sunt cel dintâi!"? Chiar, de ce nu?", scrie jurnalistul într-un editorial pentru gandul.info.

"Păi, pentru că dl Diaconu – Filantropicu s-a apucat să escrocheze sentimental 100.000 de români. Ei semnează pentru el, cu mic, cu mare, deoarece îl iubesc ca actor. Capitalul acesta de simpatie populară, dl Diaconu îl deturnează pentru a se cocoţa deasupra legii în această ţară. Într-o continuare uluitoare a Filantropicii, dl Diaconu a ajuns sublimul „cerşetor politic".

Scriitorul îi recomandă în registru ironic lui Diaconu, dacă nu va ajunge europarlamentar, să candideze la președinția României.

"Cum ar zice maestrul jafului prin milă, Pavel Puiuţ, în rostirea inimitabilă a lui Gheorghe Dinică: 'Fii profesionist până la capăt, ce mama dracului!'", conchide Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel