Urmărește emisiunea live


CRISTI CITRE, DAT AFARĂ de la DIGI 24 pentru postările de pe FACEBOOK

Jurnalistul Cristi Citre a fost dat afară de la Digi 24, din cauza unor comentarii pe care le-a postat pe pagina sa de Facebook.

Cristi Citre a relatat că, după ce luni a postat pe Facebook un comentariu la adresa lui Victor Ponta, marți a fost chemat de redactorul șef Cosmin Prelipceanu, care i-a transmis că „a sărit calul pe Facebook”.

„Fără să-mi indice postarea respectivă, mi-a spus că am sărit calul pe Facebook, am citat. Și mi-a spus că noi, jurnaliștii, n-avem dreptul la opinii. N-a fost o discuție mai lungă, deoarece nu aveam ce discuta mai mult”, a povestit Cristi Citre, citat de reportervirtual.ro.

Jurnalistul a adăugat că redactorul șef i-a transmis că din acel moment colaborarea s-a încheiat.

„Mie mi se pare o limitare a dreptului la liberă de exprimare, care este prezent Constituție la articolul 30 și despre care se spune că este inviolabil. Îmi pare rău, dar eu unul nu pot să accept o asemenea limitare. Și nu vorbesc despre talibanism, ci despre presă. Presa ar trebui să fie exact expresia libertății de exprimare”, a mai spus jurnalistul.

Vezi și: Scandal la Digi 24! Șefa departamentului politic, schimbată


Iată comentariul pe care Cristi Citre l-a postat, luni, pe pagina sa de Facebook:

„Mai are cineva vreun dubiu ca omul e bolnav, nesimtit si fara discernamant? Ca isi bate joc, ca iti rade in fata, ca te minte fara sa clipeasca? Dupa ce azi la Cotroceni isi curata scamele de pe sacou si isi dadea ochii peste cap de plictiseala, dupa ce ca a dovedit ca este un habarnist total in materie de economie, iata ce declara Victor Ponta (la RTV, of course):

„L-am văzut nervos, transpirat, roşu la faţă. La așa zisele consultări de la Cotroceni, Traian Băsescu a dovedit că nu stăpânește termenii economici. E o catastrofă”

Eu il cunosc foarte bine pe domnul Basescu si stiam ca astazi ma va evita si ca va incerca sa isi canalizeze atentia spre doamna Petrescu. I-am spus si inainte ca nu are curaj sa vorbeasca cu mine (...) Dar a facut fata foarte bine si a raspuns argumentat".”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel