EXCLUSIV  Criminologul Dan Antonescu, după tragedia de la Caracal: Dincă minte! Viclenie la un nivel ridicat

Mihai Ciobanu / 02 aug 2019 / 11:25 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Expertul criminolog Dan Antonescu a acordat un interviu DC News în care a vorbit despre cazul Caracal.

Dan Antonescu a vorbit, în cadrul interviului, despre declaraţiile pe care le-a făcut, până acum, Gheorghe Dincă, cel care, deşi a declarat că le-a ucis pe cele două fete, nu a reuşit să spună şi cum a comis crimele şi unde se află cadavrele. 

"Avem de-a face cu un om, eu zic că nu cu o inteligenţă strălucită, dar cu o viclenie la un nivel destul de ridicat. Un om care minte. El recunoaşte, paradoxal, comiterea celor două crime, dar minte cu privire la felul în care a scăpat de unul dintre cadavre, şi aici mă refer, conform spuselor lui, la Alexandra. A minţit, iar treaba anchetatorilor acum este să afle de ce a minţit.

Pentru că, dacă tot ai recunoscut comiterea faptelor, pe ce mizezi? Fie pe negăsirea cadavrului în speranţa că nu vei fi condamnat în lipsa acestuia sau nu e vorba de un cadavru dar tu ai nevoie să tragi de timp. Pentru cine, iarăşi trebuie să răspundă anchetatorii. Sau avem de-a face cu un individ care mai are nişte fapte la activ şi care are un loc pe care el în consideră sigur pentru ascunderea cadavrelor", a declarat Dan Antonescu.

VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26