CORNELIU VADIM TUDOR, candidat prezidențiale. Lansează oficial candidatura pe 20 septembrie

20 septembrie, zi cu dublă semnificație pentru prezidențiale. În afară de Victor Ponta, mai există un candidat care își lansează în mod oficial candidatura la alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: VICTOR PONTA, ANIVERSARE 42 DE ANI. "Sunt cel mai fericit"

Este vorba despre candidatul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care se lanseaza oficial la Palatul Copiilor, în cadrul Plenarei Consiliului Național al PRM, începând cu ora 13.00.

Corneliu Vadim Tudor ar fi reusit să strângă 250.000 de semnături pentru a își înregistra candidatura, iar liste cu susținători continuă să vină din toată țara.

"La Palatul Copiilor, din Capitală, va avea loc sâmbătă, 20 septembrie, începând cu orele 13.00, Plenara Consiliului Naţional al Partidului România Mare. Cu acest prilej, domnul Corneliu Vadim Tudor îşi va lansa, în mod oficial, candidatura la Preşedinţia României. Menţionăm că domnia-sa a strîns, pînă acum, peste 250.000 de semnături – iar listele cu susţinători continuă să sosească, din toată ţara", arată un comunicat de presă.

Încă din luna iulie, Corneliu Vadim Tudor spunea că vrea să intre în cursa pentru prezidențiale.

"Să se termine cu impostura stânga-dreapta. Electoratul PRM e acelaşi, a rămas stabil. Este vremea unei crize profunde care îmi aminteşte de anul 2000, când am intrat în finală la alegerile prezidenţiale. (...) M-au rugat mai multe filiale din ţară să candidez", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel