VICTOR PONTA, ANIVERSARE 42 DE ANI. "Sunt cel mai fericit"

Victor Ponta s-a născut pe data de 20 septembrie 1972, la București.

VEZI ȘI: Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, divorț după 16 ani de căsătorie

Dacă în 2013, își petrecea ziua de naștere în Ankara, cu omologul său din Turcia, anul acesta va avea parte de o aniversare cu totul și cu totul specială. Victor Ponta îşi lansează de ziua lui candidatura pe Arena Naţională și îi vor fi alături în jur de 70.000 de simpatizanți.

Victor Ponta, despre fericire


"Fericirea pentru mine are gust de mic dejun. Când iau micul dejun cu Daciana, Irina şi Andrei, ceea ce, din păcate, se întâmplă destul de rar, atunci sunt cel mai fericit.

La 42 de ani, sunt mai mult decât m-aş fi gândit vreodată că voi fi. Depinde, de fapt. În viaţa personală, da, aş mai fi vrut să fie cineva lângă Irina şi Andrei. Poate că o să fie dacă va vrea Dumnezeu. Din punct de vedere profesional, nu. Sunt mult mai mult decât m-aş fi gândit. De aceea, şi sentimentul că trebuie să dau mai mult înapoi e cel pe care îl am cel mai mult vizavi de ceea ce am primit de la societate", susține Victor Ponta.

Planuri cât pentru încă 100 de vieți

"Sunt la vârsta la care am învăţat, în sfârşit, că responsabilitatea este mai importantă decât altceva aşa încât îmi pot permite mult mai puţine decât la 30 sau decât la 20. Responsabil voi fi întotdeauna faţă de familia mea, însă, încă o perioadă de timp, trebuie să fiu responsabil faţă de poziţia publică şi faţă de oamenii care au încredere şi au aşteptări de la mine.

Mai am de făcut cât încă în o sută de vieţi – mai am de cunoscut oameni, mai am de finalizat proiecte, mai am de vizitat locuri, şi, mai ales, mai am foarte mult de a transmite mai departe către Andrei şi Irina.

Am rămas dator faţă de mine cu timpul şi cu atenţia pe care e normal să le acorzi celor mai apropiaţi. Întotdeauna, cei care îţi sunt cel mai aproape – mama, soţia, copiii, prietenii – sunt cei care au cel mai mult de pierdut când ai o funcţie publică sau o activitate profesională extrem de intensă. Aşa încât, pentru mine, de fiecare dată, speranţa este că va veni timpul în care o să pot să mai recuperez ceea ce nu am alocat celor apropiaţi", a adăugat premierul, scrie Jurnalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel