Copilul din Constanța, dispărut timp de aproape 24 de ore, a fost găsit

Robert Ionuț Popa, băiatul din Constanța în vârstă de 13 ani, care a dispărut fără urmă miercuri seară, după ce le-a spus părinților că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc, a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări.

Potrivit stirileprotv.ro, mama copilului a postat, joi seară, pe Facebook, un mesaj în cadrul căruia anunță că și-a găsit băiatul.

"Este bine, l-am găsit. Este puțin speriat."

Elev în clasa a VII-a, Robert avea în ultimele săptămâni un comportament schimbat. Părinții au aflat că un alt elev mai mare îi cerea taxă de protecție, iar Robert a luat din casă o brățară de aur pentru a i-o da acelui elev.

Copilul este, potrivit oamenilor legii, nevătămat, relatează și replicaonline.ro. El a fost recunoscut de un cetăţean, care a anunţat Poliţia. Informaţiile au fost confirmate de reprezentanţii IPJ Constanţa.

În acest moment au loc audieri la Poliţie.

Conform oamenilor legii, minorul a dormit la un coleg. Acasă era şi mama colegului respectiv.

Familie, polițiști, jandarmi au demarat, miercuri seară, o întreagă acțiune pentru a-l găsi pe Robert Ionuț, care, după ce a coborât la magazinul de la parterul blocului în care stătea, i-a trimis mamei sale un SMS, spunându-i că a fost băgat într-un sac și să sune la Poliție. Timp de aproape 24 de ore, minorul nu a fost de găsit și nici la telefon nu a răspuns.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel