Copil rănit după ce i-a explodat o petardă în mână. S-a deschis dosar penal

La Galați, protestatarii au aruncat cu pietre și petarde spre jandarmi / Foto Pexels
La Galați, protestatarii au aruncat cu pietre și petarde spre jandarmi / Foto Pexels

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, în cazul copilului de 8 ani, rănit după ce i-a explodat o petardă în mână, a informat, miercuri seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

Din primele cercetări efectuate a reieşit că minorul ar fi găsit o petardă pe stradă, pe care a aprins-o.

'Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Rurală Băneasa au fost sesizaţi cu privire la vătămarea unui minor, de 8 ani, din comuna Oltina, judeţul Constanţa. Din primele cercetări a reieşit faptul că minorul ar fi găsit o petardă, pe care ar fi aprins-o şi care i-ar fi explodat în palmă, în timp ce se afla pe stradă, lângă domiciliul său. În urma incidentului a rezultat vătămarea corporală a copilului, acesta fiind transportat la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, precum şi pentru orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, conform Legii 126/1995', se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Un băiat de 8 ani, din localitatea Oltina, a fost transportat miercuri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cu elicopterul SMURD, după ce o petardă i-a explodat în mână, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa. Minorul a suferit o plagă la nivelul palmei, ce a necesitat suturare, precum şi alte plăgi, dar şi arsuri la două degete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel