Contract pentru modernizarea drumurilor judeţene şi a podurilor, de peste 229 milioane lei, semnat de Consiliul Judeţean Neamț

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, a semnat, vineri, un contract de finanţare în valoare de peste 229 de milioane lei fără TVA, cu o asociere de opt firme din judeţ, pentru proiectarea şi execuţia reabilitării şi modernizării a 44 de drumuri judeţene şi poduri.

Ionel Arsene a declarat că fondurile sunt asigurate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2.

"Este un proiect extrem de important pentru judeţul Neamţ care rezolvă o mare parte din infrastructura rutieră pe drumurile şi podurile din judeţ care aparţin de Consiliul Judeţean. Este cea mai mare investiţie pe drumurile judeţene de după Revoluţie. (...) Mă bucură că cei care au câştigat acest contract reprezintă o asociere de firme din judeţul Neamţ. Nu ştiu dacă poate fi o acuzaţie de patriotism local sau nu, dar sunt fericit că văd la masă constructori nemţeni şi am încredere că pot moderniza la un standard de calitate şi profesionalism aceste obiective", a declarat preşedintele CJ Neamţ.

Ionel Arsene a adăugat că, în circa 2 săptămâni, va fi scos la licitaţie un alt pachet pe drumuri judeţene în valoare de aproape 500 de milioane lei.

Preşedintele CJ Neamţ a precizat că, odată cu acest pachet, vor fi rezolvate problemele pe circa 90% din drumurile judeţene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel