Consilieri PSD şi PNL, acuzații grave: Sunt procese abuzive!

PSD - USR, mișcare surprinzătoare. Andrușceac și Băluță, primele declarații
PSD - USR, mișcare surprinzătoare. Andrușceac și Băluță, primele declarații

Membrii PSD din Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, dar şi un consilier al PNL au lansat acuzații la adresa conducerii forului judeţean.

"Vreau să ştiu şi care este suma care va fi alocată pentru serviciile juridice", a declarat, în şedinţa de vineri a CJ Cluj, liderul grupului consilierilor judeţeni ai PSD, Remus Lăpuşan.

Şi consilierul PNL Dorel Secară a criticat intenţia conducerii CJ Cluj.

"De trei ani semănăm vânt în relaţia CJ Cluj cu aeroportul, iar aceste procese înseamnă furtuna pe care o culegem acum. Vom aloca nişte bani din banii clujenilor pe care îi băgăm în buzunarul unor case de avocatură prietene sau neprietene. Eu propun să se stingă litigiile dintre CJ Cluj şi aeroport, să se renunţe la orgolii, iar banii economisiţi să îi alocăm spre alte investiţii", a declarat Dorel Secară.

În schimb, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe (PNL), a spus că este nevoie de firme specializate de avocatură pentru procesele CJ cu aeroportul.

"44 de procese şi plângeri penale"

"Încărcarea de 44 de procese şi plângeri penale este mult prea mare şi angajaţii nu mai fac faţă, astfel că încercăm să eliminăm tensiunea existentă care duce la un blocaj. Este nevoie să avem o părere obiectivă. Sunt procese abuzive pornite de aeroport, este firesc să ne apărăm, nu este firesc să blochez serviciul juridic de procese abuziv formulate şi să nu se ocupe şi de alte procese ale instituţiei", a declarat Alin Tişe.

Între Aeroportul Internaţional Avram Iancu şi conducerea CJ Cluj există o serie de conflicte vechi de mai mulţi ani, iar seria proceselor dintre cele două instituţii a început în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel