Consilier PNL, dat dispărut de soție, găsit la mănăstire

Un om de afaceri și consilier liberal era dat dispărut de soție de două săptămâni. El a fost găsit, vineri, de autorități, la o mănăstire din județul Neamț. 

Mihail Lupu, consilier local PNL la Buhuşi, a fost găsit în incinta unei mănăstiri din judeţul Neamţ, unde s-ar fi retras după ce, în 15 mai, ar fi fost văzut ultima dată de către partenerii săi de afaceri.

În cursul nopţii de 15 mai, bărbatul de 40 de ani şi-a sunat fosta soţie, în legătură cu afacerile pe care cei doi le aveau împreună, iar în 26 mai femeia a sesizat Poliţia despre dispariţia, în condiţii suspecte, a fostului soţ.

"În urma investigaţiilor desfăşurate în baza sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău au găsit persoana dispărută la o mănăstire din judeţul Neamţ. Bărbatul a afirmat că nu a fost victima vreunei infracţiuni", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, potrivit Agerpres. 

Acţionar majoritar la firma Viva Feed SRL Buhuşi, Mihail Lupu ar fi cesionat, în mod gratuit, cele 60% din acţiuni celorlalţi asociaţi, chiar în preziua dispariţiei sale. Ar fi fost şi motivul pentru care fosta soţie l-a dat dispărut, în pofida faptului că ei nu mai erau căsătoriţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel