CONGRES PSD. Niculae Bădălău, RETRAGERE. Codrin Ștefănescu, REPLICĂ

Codrin Ștefănescu, secretar-general adjunct al PSD, a vorbit despre Niculae Bădălău și pasul său în spate cu privire la funcția de la conducerea partidului. 

”Mă gândesc dacă mai candidez pentru funcţia de preşedinte executiv, e destul de interesantă provocarea, PSD e un partid solid, stăm foarte bine în sondaje, avem o guvernare bună. (...) 51 la sută aş înclina să nu mai candidez, ţinând cont de vârstă, am 57 de ani. Eu am primit o încredere de la colegi, am făcut parte din echipa de campanie care a condus campania pentru parlamentare şi am avut rezultate”, a declarat Niculae Bădălău, actual președinte-executiv al PSD.

[citeste si]

Codrin Ștefănescu, secretar-general adjunct al PSD, a spus, la Antena 3: ”Bădălău se alintă. A pus pe Facebook că se gândește dacă va candida sau nu. Eu zic că-și va depune candidatura fără probleme (n.r. pentru funcția de președinte-executiv al PSD).”

Competiție, nu listă cu nume

”Va fi o competiție, un vot secret, nu va putea nimeni să impună candidați cum au apărut liste pe surse”, a mai precizat Codrin Ștefănescu.

”Funcția de secretar-general și secretar-general adjunct sunt funcțiile pe care le propunere președintele partidului CEx-ului” a mai precizat Codrin Ștefănescu despre funcția sa în partid. El a adăugat că dacă va fi modificat statutul pentru ca funcția să fie scoasă la concurs la Congres, va candida. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel