Conflict deschis PNL - USR: Să SISTĂM orice NEGOCIERE!/ Nu vrem să moară niciun om pentru asta!

USR și PNL negociază o alianță politică pentru alegerile locale. Polemicile publice par, mai degrabă, că descriu un război. S-a spus STOP negocierilor în această seară, într-un conflict între doi lideri, reprezentanți ai celor două formațiuni. 

Pavel Popescu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR) s-au contrat puternic în această seară, în urmă cu scurt timp. 

”Și eu, probabil, aș putea să vin după trei ani de politică și să pretind să mă duc comisar european, e o aberație” a spus Pavel Popescu, la Antena 3, acuzând cerințele exagerate ale USR. 

”Invitați PSD-iștii în partid!”

Ionuț Moșteanu a reacționat fulminant: ”Încercați să nu fiți ipocriți și să nu mai spuneți că vreți să scăpați de PSD-iști și, în același timp, să-i invitați pe PSD-iști în partid. Atât vreau, un pic de valori, un pic de morală în politică, n-o să omoare pe nimeni, vă zic”. 

Conflictul dintre cei doi a continuat ulterior în emisiunea ”Ediție specială”. Liberalul Popescu l-a provocat pe Ionuț Moșteanu: ”Vă provoc, puneți mâna pe telefon acum și sunați-l pe Dan Barna și spuneți-i ca între prieteni: Dane, anulează orice negociere cu PNL, pentru că nu mai vreau să facem alegeri. Credeți-mă, alegerile în România se vor face...”. Ionuț Moșteanu i-a tăiat declarația lui Pavel Popescu: ”Nu cădem în cursa asta! Știu că ați vrea să scăpați de noi, dar nu o să scăpați”.

2. -imagine fara descriere- (captura-de-ecran-din-2020-07-26-la-20-10-44_45838100.png)

”Indiferent câte procente electorale ar pierde acest partid, vă spun că prioritatea e sănătatea românilor” a continuat Pavel Popescu. ”Până acum nu s-a văzut asta” a completat Moșteanu. 

”Dacă nu vreți alegeri, sunați-l pe dl Barna să nu mai vină la negocieri și să sistăm orice negociere. Dacă vreți alegeri, haideți să le facem” a mai spus liberalul Popescu, adăugând că n-a înțeles dacă USR mai vrea sau nu să fie organizate alegerile. 

”Nu vrem să moară niciun om pentru asta, să fie foarte clar!” a continuat Moșteanu, argumentând că USR vrea alegeri în siguranță, iar, ”dacă nu se pot face în siguranță, nu le facem, ce e așa complicat?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel