Război în PSD, jocuri de culise înainte de Congresul PSD. Codrin Ștefănescu: Asta e teama pe care o am eu

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a reacționat după zvonurile legate de modificarea statului PSD și blocarea candidaturii sale la funcția de secretar general.

"Sunt convins că doamna Dăncilă, care a fost prietenă din copilărie cu Liviu Dragnea, va insista pe democraţie internă, pe ceea ce a declarat, chiar şi aseară, legat de candidatura pentru cele trei funcţii: preşedinte, preşedinte executiv, secretar general. Sunt convins că cei care vin cu astfel de propuneri, anumiţi colegi din partid, să schimbe regulile jocului în timpul jocului, nu vor avea succes. Sunt aceiaşi colegi din partid care până mai ieri îi ridicau osanale lui Liviu Dragnea, aşa cum îi ridicau acum doi ani lui Victor Ponta. Sunt oameni care nu au înţeles cum merg regulile în acest partid", a spus Codrin Ştefănescu la Antena 3.

Vezi și: Pleșoianu: Se zvonește. Să văd ce spune doamna Dăncilă despre asta

"Asta este teama pe care o am eu"

"Eu sunt convins că atât Liviu Pleșoianu, cât şi Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Viorica Dăncilă, Daniel Florea, Daniel Suciu, Felix Stroe, eu, domnul Dunca de la Braşov vor avea dreptul să candideze şi să vorbească în fața delagaților noştri de la Congres şi fiecare să-şi expună punctul de vedere pentru a fi ales. Asta este teama pe care o am eu, că unii dintre colegii mei, care s-au dezis de foştii colegi aflaţi la ananghie, sunt oameni care consideră, în opinia lor, că, aducând osanale şi făcând ode noii conduceri, îşi vor păstra funcţiile pe care le au fără să îşi întrebe electoratul din teritoriu, primarii şi oamenii care sunt motoarele partidului despre ceea ce gândesc ei", a mai spus Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel