Urmărește emisiunea live


  COD GALBEN  Cod galben de ceaţă densă în cinci judeţe, marţi dimineaţa

Vreme
Vreme

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în următoarele ore, în cinci judeţe din Muntenia şi Dobrogea. 

Update: Administraţi Naţională de Meteorologie a prelungit până la ora 11:00 atenţionarea nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Potrivit meteorologilor, în localităţi din cele două judeţe ceaţa va determina vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m. De asemenea, se va depune chiciură. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. 

Ştirea iniţială: Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, dar vor fi şi depuneri îngheţate.

De acelaşi fenomen vor fi afectate, până la ora 8:00, judeţele Constanţa şi Tulcea. În aceste zone se va depune şi chiciura. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel