Claudiu Săftoiu, candidatură la europarlamentare

Claudiu Săftoiu a anunțat că s-a înscris în cursa internă din PNL pentru câștigarea unui loc eligibil lla alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor. 

Claudiu Săftoiu a renunțat la colaborarea cu ziarul "Libertatea" în favoarea câștigării unui loc pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare din 2019. 

„România intră, începând cu 2019, în zodia alegerilor.

Pe 26 mai, anul viitor, vor avea loc alegerile europarlamentare.

Am fost și sunt un liberal asumat, membru al Partidului Național Liberal. Din 2017, din motive personale, am încetat să mai activez politic, în cadrul PNL, și am revenit la jurnalism, meseria mea, ca editorialist la cotidianul „Libertatea" (Grupul Ringier România). Timp de peste un an, am publicat opinii și puncte de vedere, din perspectivă strict jurnalistică. Am reprezentat cotidianul „Libertatea" și în aparițiile și intervențiile la emisiunile de televiziune la care am fost invitat", a declarat editorialistul.

România poate fi sprijinită în multe moduri

"Începând din 24 septembrie 2018, voi înceta colaborarea, ca editorialist, la „Libertatea".

După o experiență de peste 14 ani în politica românească, am decis, ca membru liberal, să mă înscriu în cursa internă din cadrul Partidului Național Liberal, pentru o candidatură la alegerile pentru Parlamentul European, de anul viitor.

Sunt membru PNL, din 10 mai 2011. Anterior, nu am mai fost membru al niciunui partid politic, nici înainte de 1989,  nici după. Am ales PNL cu mintea și cu inima, gândindu-mă la un viitor liberal al României, cu toate virtuțile pe care liberalismul le oferă unei națiuni – cele care au contribuit la făurirea României moderne.

Am crezut mereu în destinul bun al țării mele. România poate fi sprijinită în multe moduri. Eu am ales să o sprijin ca jurnalist politic și, ulterior, ca politician", a mai spus Claudiu Săftoiu, conform Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel