Cîțu s-a retras. Moșteanu: Cîțu trebuie să-și dea demisia și de la Finanțe!

Tăierea sporurilor, amânată
Tăierea sporurilor, amânată

Florin Cîțu s-a retras din funcția de premier al României. Ionuț Moșteanu, deputat și purtător de cuvânt al USR, a comentat decizia surprinzătoare a liberalului.

"Este o surpriză pentru toţi. Suntem foarte neplăcut surprinşi şi noi pentru că, în acest moment, era nevoie de curaj, de asumare, de responsabilitate. Ori ce vedem la Florin Cîțu şi la PNL este iresponsabilitate, în acest moment. Este inacceptabil ca, în plină criză de sănătate publică, probleme economie majore, să fugă de acest mandat. Asta s-a întâmplat! Vorbesc acum din punctul meu de vedere ca parlamentar, tată a doi copii, om care îşi doreşte să fie bine în ţara asta. O să discutăm, acum, la grupul parlamentar, cu colegii să vedem ce facem în continuare. PNL şi-a pierdut orice legitimitate de a mai propune premier.

Preşedintele ar trebui să cheme din nou partidele la consultări pentru că lucrurile s-au schimbat mult de acum două săptămâni şi ceva, când au fost ultimele consultări, şi ne referim în primul rând la coronavirus. Este problema numărul 1, în acest moment, care are nişte efecte economice majore. Trebuie să mergem toate partidele, să găsim o soluţie. Vreau să văd de la partidele mari responsabilitate, nu alba - neagra cu viitorul imediat al ţării", a spus Ionuţ Mosteanu, la Antena 3.

Vezi și: Cîțu s-a retras. Ponta: Într-o țară normală, îl împușcau pentru dezertare

"Florin Cîțu trebuie să îşi dea demisia şi din funcţia de ministru al Finanţelor"

"Văzusem că se aliniaseră toate partidele şi păreau că au lăsat la o parte bătălia, calculele politice şi electorale şi că înţeleg că e nevoie de responsabilitate. Aşa părea, până am văzut acel anunţ şi cred că Florin Cîțu trebuie să îşi dea demisia şi din funcţia de ministru al Finanţelor. Nu are, în acest moment, legitimitatea morală să mai reprezinte statul român într-o funcţie de demnitate publică", a mai spus Moșteanu.

Vezi și: Florin Cîțu, mesaj pe Facebook, după ce s-a RETRAS: Mesaj de forță pentru Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel