Cine pleacă din PSD. Chirieac: Dragnea, mesaj de forţă în partid

Analistul politic Bogdan Chirieac a lansat o ipoteză în legătură cu cine ar putea pleca din PSD, în perioada următoare, şi ce mişcare ar putea face Liviu Dragnea.

"Depinde de abilitatea politică a lui Liviu Dragnea, în acest moment. Trebuie să dea un mesaj de forţă în interiorul patidului. După ce a câştigat 1000 de bătălii, inclusiv pe cea cu puciul, trebuie să dea un semnal de forţă şi probabil o va face, dar nu va fi un semnal de măcel, de terminare colectivă.

Probabil că cel mai vulnerabilizat este Adrian Țuțuianu, de la Dâmboviţa, din cauza stenogramelor care au apărut şi unde chiar nu spune nimic deosebit, fie vorba între noi. Sunt lucruri care se discută non stop în studiourie de televiziune, în presă. Era o discuţie informală cu membri partidului, care îşi exprimau nişte puncte de vedere.

Tot un mesaj de forţa este să lase lucrurile aşa cum sunt, adică "nici nu v-am luat în seamă". Depinde pe care scenariu va merge. Sunt şi modalităţi insidoase de anulare a puterii liderilor politici care i-au fost împotrivă",a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27