Cezar Preda (PNL), mesaj ferm către Guvern despre majorarea pensiilor: Au promis! Cine se joacă, nu are cuvânt!

Cezar Preda, mesaj despre pensii
Cezar Preda, mesaj despre pensii

Liberalul Cezar Preda transmite un mesaj ferm cu privire la majorarea pensiilor. 

Invitat la România TV, liberalul Cezar Preda le-a transmis un mesaj ferm colegilor din partid şi coaliţie, dar şi românilor, cu privire la pensii. 

"Permiteţi-mi să intervin pentru că reprezint - cât oi mai reprezenta - PNL. Aici lucrurile sunt foarte clare. PNL a guvernat în 2020. Deci dacă veneam acum după PSD puteam să spunem că nu se mai poate face ce am zis în campanie, pentru că la finanţe ne-am dus şi am găsit o nenorocire. Dar dacă noi, în programul nostru, în noiembrie 2020, am promis 8% eu vreau să vă spun ca un om responsabil. Nu dăm 40% că nu putem, e pandemie, nu avem bani. Lumea a înţeles, dar aceşti 8% e responsabilitate de la primul membru al PNL în jos, până la preşedintele ţării. Au promis! Lucrul ăsta nu se mai discută. Nu putem întârzia bugetul României gândindu-ne că s-ar putea să nu mărim cu 8, să mărim cu 3, cu 4. 

Ca mine gândesc mulţi oameni care ştiu ce înseamnă pensie. Nimeni nu trebuie să se joace cu cei 8% pe care i-am promis în programul de guvernare. Cine se joacă, înseamnă că nu are cuvânt. Şi dacă nu ai cuvânt, nu poţi să stai să conduci o ţară", a declarat Cezar Preda. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel