CExN PSD, decizie radicală. Ursu: Firea, obligatoriu sancționată

Firea
Firea

Adrian Ursu a declarat, la Antena 3, că la ședința cu scântei din CExN a PSD se vor lua decizii extreme care vor "submina și mai mult credibilitatea" partidului. 

Adrian Ursu consideră că orice măsură luată astăzi în CExN al PSD va afecta credibilitatea partidului. Mai mult, jurnalistul susține că este obligatorie sancționarea Gabrielei Firea, însă atrage atenția asupra consecințelor în cazul în care ar fi vorba despre excluderea ei din partid.

"Va fi un război de uzură"

"Ieșirea sa într-un spațiu exterior în loc să regleze lucrurile în interiorul partidului e obligatoriu să fie într-un fel sau altul sancționată, poate prin retragerea funcției pe care o deține în partid ca șefă de organizație sau poate prin găsirea unei alte formule. Dar, repet, o decizie extremă astăzi și de o parte și de alta va submina și mai mult credibilitatea Partidului Social Democrat oricum afectată indeferent de rezultatul de astăzi. Va fi un război de uzură.

Pe de altă parte, faptul că ar fi exclusă Gabriela Firea din Partidul Social Democrat înseamnă o sacrificare evidentă a proiectelor pentru bucureșteni pentru că fără susținearea guvernamentală și a consilierilor din CGMB probabil că nu vor mai putea fi duse la bun sfâșit aceste proiecte", a spus junralistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel