CESAR MILLAN, "DOG WHISPERER", A MURIT după un ATAC DE CORD - Știre falsă lansată de o publicație din Spania

Cesar Millan, cunoscutul dresor de câini și gazdă a emisiunii "Dog Whisperer", a fost victima unei farse macabre: agenția de știri spaniolă ProcesoMX a anunțat că a murit în această dimineaţă, în urma unui atac de cord.

"În urmă cu câteva ore, soţia dresorului, Jahira Dar, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că soţul ei, Cesar Millan, a decedat în urma unui infarct, la spitalul Santa Clarita din California, unde era internat de puţin timp. (...) Familia lui Cesar a declarat că acesta va fi înmormântat în Sinaloa, alături de bunicul său, cel de la care moşteneşte pasiunea pentru animale, în special pentru câini", suna știrea falsă lansată miercuri în presa spaniolă.

Din fericire pentru fanii dresorului, acesta a fost victima unei farse macabre, le fel cum li s-a întâmplat și altor vedete. Mai multe site-uri au publicat ştirea ca fiind adevărată, însă aceasta nu a fost confirmată pe conturile acestuia de pe reţelele de socializare sau pe alte site-uri serioase.

Gazda emisiunii "Dog Whisperer", Cesar Millan, are 45 de ani şi este de naţionalitate mexicano-americană, fiind născut în De la Cruz, Sinaloa.

Pe lângă activitatea cu animale, Cesar Millan a scris și trei cărţi, în care a împărtăşit din secretele meseriei sale.

Vezi și: TOP cele mai haioase filmări cu câini din 2014 - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel