Lucian Viziru despre preferințele sexuale ale Taniei Budi

viziru
viziru

Lucian Viziru și Tania Budi au avut în 2009 o relație care a durat doar cîteva zile. Chiar dacă relația a fost de scurtă durată, după despărțire blonda a încercat  de câteva ori să revină în viața lui Viziru, aceasta îndeplinindu-i artistului cea mai fierbinte fantezie  pentru a-l recuceri: o partidă de sex în trei.

Potrivit unor informaţii venite pe [email protected], Tania ar fi povestit la un moment dat în cercul ei e prieteni că a experimenat sexul în trei cu Lucian Viziru şi o bună prietenă a acesteia. Se pare că aventura ar fi avut loc la o lună după despărţire, când Tania încerca să-l recucerească pe artist şI a făcut-o pentru a-i îndeplini acestuia fantezia de a face amor cu două femei. Iniţiativa ei însă nu l-a convins pe Viziru să continue relaţia cu ea şI a urmat, aşa cum se ştie deja, o perioadă în care Tania îl bombarda cu sms-uri încercând să-l înduplece să revină în braţele ei şI cu avertismente că se va sinucide, scrie cancan.

 Aşadar, strategiile Taniei de recuceri bărbaţii pe care şi-i doreşte s-ar putea răsfrânge şI asupra lui Cristea, fotbalistul cu care blonda trăieşte o poveste de amor încurcată şI care în paralele îi declară dragostea Biancăi Drăguşanu, fosta lui iubită.

 Invitat în platoul CANCAN TV, Lucian Viziru a vorbit despre "relaţia" lui cu Tania. Cântăreţul a spus că între ei a fost, de fapt, o aventură- din punctul lui de vedere, sau un business- din punctul ei de vedere.

  "Între mine şi Tania nu a fost o poveste de dragoste, ci o aventură mai degrabă. Pentru ea a fost un business, pentru mine, o distracţie, într-o perioadă a vieţii mele de care nu sunt foarte mândru, dar îmi asum", a spus el la Acasă TV.

În replică la cele declarate de Viziru, Tania Budi a delarat  că: ”Îmi pare rău că după atâţia ani Lucian se simte rănit şi vorbeşte despre lucrul ăsta. Dacă vii să vorbeşti despre aşa ceva, după atâţia ani... Un gentlemen nu ar face niciodată aşa ceva să vorbească despre aşa ceva. Este o fabulaţie. Eu am ţinut foarte mult la el, iar felul în care vrea să afişeze acum ceea ce s-a întâmplat mi se pare hilar. Nu aş vrea să intru în amănunte, pentru că am nişte principii de viaţă. În momentul în care va veni cu dovezi despre lucrurile astea, atunci vorbim. Din păcate, da se mai vorbeşte despre mine și el, dar nu înţeleg de ce, pentru că nu a fost nimic important în acea relaţie”, a spus Tania la Acasă TV.

 Blonda i-a reproșat fostului iubit faptul că nu a sunat-o să discute despre ceea ce a declarat la emisiunea de la Acasă TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel