Cazul Caracal. Mircea Diaconu: Sunt extrem de enervat! Abia acest lucru mă isterizează!

Mircea Diaconu FOTO AGERPRES
Mircea Diaconu FOTO AGERPRES

Mircea Diaconu a spus ce îl scoate din minți în cazul Caracal.

Mircea Diaconu a spus că cel mai grav lucru nu este că se mai naște câte un monstru care ucide lumea, ci faptul că un om, aflat în pericol, cerând ajutorul statului.... nu-l primește.

"Este secolul în care, cu un orgoliu nemăsurat, confundăm tehnologia cu civilizația. Nimic mai greșit. Vânătoarea de oameni se întâmplă de sute de ani. Suntem exact în prezența acestui sport. Să nu confundăm tehnologia cu civilizația! Sunt extrem de enervat exact pe acest subiect. Asistăm de zeci de ani la sportul acesta în care niște monștri vânează oameni. După ce îi vânează, îi bagă undeva și evaluzează ce fac cu ei - pe ăsta îl țin, pe ăsta îl omor etc. Aici suntem.

Faptul că există acest monstru este aproape un accident. Nu este de vină societatea dacă unul, la un moment dat, se naște cu creierul invers, însă mă enervează înfiorător când un cetățean apelează la stat, instituții, pentru a fi salvat și acela nu reacționează. Abia acest lucru mă isterizează! Aici ar trebui să fie diferența între Evul Mediu și ziua de astăzi în România”, a zis Mircea Diaconu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel