Caraş-Severin: Circulaţia rutieră pe DN6 va fi oprită în noaptea de luni spre marţi, lângă Armeniş

Drumul Naţional 6 se va închide pe ambele sensuri, în noaptea de luni spre marţi, cel mult pentru trei ore, în intervalul 0,00 - 3,00, în zona Mănăstirii Piatra Scrisă, în afara comunei Armeniş, din cauza unor lucrări la un pasaj suprateran de cale ferată. 

"În data de 12/13 august 2019, între orele 00:00 şi 03:00, Drumul Naţional 6, la Km. 430+100 metri, în afara localităţii Armeniş, zona Mănăstirii Piatra Scrisă, se închide pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării unor lucrări de montare a grinzilor transversale la porţile de gabarit de protecţie a pasajului suprateran de cale ferată. Din păcate, variantă de ocolire nu este, dar cei care vor asigura lucrările, cel mai probabil, le vor finaliza mult mai repede decât au precizat. O variantă ocolitoare ar fi pe traseul Oraviţa - Iablaniţa, de exemplu, însă distanţa este considerabil mai mare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte atât indicaţiile poliţiştilor rutieri, cât şi semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel