Caraş-Severin: Circulaţia rutieră pe DN6 va fi oprită în noaptea de luni spre marţi, lângă Armeniş

Drumul Naţional 6 se va închide pe ambele sensuri, în noaptea de luni spre marţi, cel mult pentru trei ore, în intervalul 0,00 - 3,00, în zona Mănăstirii Piatra Scrisă, în afara comunei Armeniş, din cauza unor lucrări la un pasaj suprateran de cale ferată. 

"În data de 12/13 august 2019, între orele 00:00 şi 03:00, Drumul Naţional 6, la Km. 430+100 metri, în afara localităţii Armeniş, zona Mănăstirii Piatra Scrisă, se închide pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării unor lucrări de montare a grinzilor transversale la porţile de gabarit de protecţie a pasajului suprateran de cale ferată. Din păcate, variantă de ocolire nu este, dar cei care vor asigura lucrările, cel mai probabil, le vor finaliza mult mai repede decât au precizat. O variantă ocolitoare ar fi pe traseul Oraviţa - Iablaniţa, de exemplu, însă distanţa este considerabil mai mare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte atât indicaţiile poliţiştilor rutieri, cât şi semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zonă. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24