Cannes: Bijuterii în valoare de 1 milion de dolari au fost furate

furt_bijuterii
furt_bijuterii

Bijuterii în valoare de 1 milion de dolari, împrumutate de compania Chopard unor celebrități care participă la Festivalul de Film de la Cannes, au fost furate, în noaptea de joi spre vineri, dintr-o cameră de hotel, a relatat presa internațională.

Bijuteriile se aflau într-un seif în peretele unei camere a hotelului Novotel din Cannes, care era ocupată de un angajat al companiei Chopard, renumitul producător de ceasuri și bijuterii.

 și este unul dintre sponsorii oficiali ai evenimentului

Chopard, care confecționează și prestigiosul trofeu Palme d'Or, este și unul dintre sponsorii festivalului. Anul acesta, modelul Carla Devigne și actrița Julianne Moore au pășit pe covorul roșu purtând nestemate Chopard.

Reprezentantul Chopard și purtătorul de cuvânt al companiei Accor, gigantul hotelier din spatele lanțului Novotel, au refuzat să comenteze ceea ce s-a întâmplat, însă cei de la Chopard au planificat o conferință de presă pentru vineri seară

Jaful s-a petrecut la câteva ore după ce la Cannes a fost proiectat un filmul "The Bling Ring", al regizoarei Sofia Coppola, bazat pe o poveste adevărată, despre adolescenți care au intrat în casa unor staruri din Los Angeles pentru a fura haine de marcă, pantofi și genți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel