Când vine VARA? Elena Mateescu anunță temperaturi de 31 de grade Celsius

După un val de fenomene meteo extreme în aproape toată țara, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat de când vine vara. 

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat în direct la România TV de când cresc temperaturile, iar vara își va face simțită prezența. 

”Prima lună a verii a debutat din punct de vedere calendaristic, dar regimul de temperaturi este ușor mai coborât. Valorile maxime nu depășesc 21 de grade Celsius. Vorbim de perioade de instabilitate accentuată. De joi temperaturile vor crește de la o zi la alta astfel încât să spunem că vara a venit. Temperaturi de până la 28 de grade și chiar 30-31 de grade Celsius de la sfârșitul săptămânii. Până la finalul lunii iunie vorbim de temperaturi apropiate de normalul climatologic. Valori ușor mai ridicate în toată țara în următoarele două săptămâni. Vor exista însă și perioade de instabilitate. Luna iunie este una dintre cele mai instabile luni ale anului”, a declarat Elena Mateescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel