Bușoi, desemnat într-o funcție-cheie la nivel PE

Scutaru Cristina / 03 iul 2019 / 12:43 Salveaza PDF Comentarii
Cristian Busoi, europarlamentar PNL
Descriere foto: Cristian Busoi, europarlamentar PNL

Cristian Bușoi, europarlamentar PNL, a fost desemnat într-o funcție-cheie.

Cristian Bușoi a fost desemnat vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu si Sănătate (ENVI) în acest nou mandat de eurodeputat.

”Este o onoare pentru mine că am fost desemnat vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu si Sănătate (ENVI) în acest nou mandat de eurodeputat. Activitatea din Comisia de Sănătate te apropie de oameni și de nevoile lor reale. Ești în dialog permanent cu asociațiile de pacienți și muncești în numele lor pentru ca cei pe care îi reprezintă să nu fie discriminați și să aibă acces egal la terapii noi, performante, care să îi ajute în lupta cu boala și să le asigure o viață normală.

Eradicarea cancerului la copii, elaborarea unei strategii ferme pentru combaterea infecțiilor nosocomiale, care continuă să facă victime, digitalizarea sistemelor de sănătate din UE și interconectarea între acestea sunt pentru mine obiective asumate în acest mandat.

Dar cel mai important obiectiv este acela de a pune presiune pe Guvern și a sprijini construirea spitalelor regionale din bani europeni!”, a fost mesajul lui Cristian Bușoi.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27