EXCLUSIV  Borza Analytica, la DCNews

Remus Borza
Remus Borza

O nouă ediție a emisiunii ”Borza Analytica” începe joi, 21 iunie 2018, la DCNews LIVE. 

Deputatul Remus Borza vine în studioul DCNews pentru a realiza o nouă emisiune ”Borza Analytica” într-o zi cheie. În 21 iunie, se așteaptă decizia ÎCCJ în cazul lui Liviu Dragnea în dosarul ”Bombonica”. Totodată, emisiunea vine după evenimente dure ce au cutremurat scena politică. 

Urmăriți ”Borza Analytica”, joi, 21 iunie, de la ora 11:00, pe DCNews.ro și pe pagina de Facebook DCNews. 

Despre Borza Analytica

"Borza Analytica" este un concept nou de emisiune de analiză care a debutat în spațiul online. Remus Borza este cel care analizează principalele subiecte ale săptămânii care afectează sau influențează parcursul României și, implicit, al românilor.

Biografie Remus Borza

"M-am născut în 1973, pe 12 ianuarie, în localitatea Copalnic-Mănăștur. Sunt ceea ce mulți ar numi "un băiat de la țară", născut și crescut în Maramureșul istoric, care acum mulți ani a decis să plece în lume cu câțiva lei în buzunar și speranța că va reuși să schimbe lumea.

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, promoția 1995, iar în 1996 am obținut definitivatul. În 2002, am înființat societatea de avocați "Borza și Asociații". În această etapă a carierei, mi-am dorit să devin printre cei mai buni cinci avocați specializați în drept penal și am reușit. Convingerea mea dintotdeauna a fost că un om pasionat de munca sa poate deveni oricând un bun profesionist. Iar această credință am purtat-o cu mine întotdeauna în cariera mea.

Salvatorul Hidroelectrica

De aici încolo, restul e istorie. După aventura Hidroelectrica, am devenit "salvatorul Hidroelectrica" și unul dintre cei mai experimentați și performanți manageri din România. Am administrat active de peste 6 miliarde de euro, firmele conduse de mine înregistrând anul trecut o cifră de afaceri cumulată de peste 1,8 miliarde de euro și am contribuit la bugetul consolidat al statului cu peste 600 milioane de euro.

După ce am acumulat suficientă experiență în domeniul afacerilor și al avocaturii, mi-am dorit să împărtășesc și cu restul lumii poveștile pe care le-am trăit de-a lungul carierei mele. Așa au apărut colaborările cu numeroase publicații din țară, în care am scris articole și studii în Revista română de drept penal, Curierul Judiciar, Revista „Dreptul", Revista "Studii de Drept Românesc" și multe altele.

Din decembrie 2016 am devenit deputat de Brașov. Politica pentru mine a venit ca un pas firesc în viața mea. Am așteptat suficient ca să am experiența și maturitatea necesară pentru a face acest pas important. Îmi doresc să fac carieră în politică și îmi doresc să ridic societatea românească pe parcursul acestei cariere. Vreau, așa cum am spus mereu, să redăm România românilor!", a spus Remus Borza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel