Bogdan Diaconu (PRU) vrea un nou start în politică: Împreună vom izbândi

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, cheamă la unitate toate partidele naționaliste din România.

"Haideți să facem trecută vremea orgoliilor și a adevărului deținut în mod exclusiv de fiecare în parte. Haideți să ne alăturăm, toate partidele naționaliste și toți ai noștri ce cred în România, într-o construcție politică românească bazată pe respect reciproc, verticalitate și sacrificiu pentru Țară ! Împreună vom izbândi!

Vine un moment în rânduiala firească a conștiinței generațiilor de astăzi când ACELE întrebări fundamentale, profund inconfortabile, apar cu o putere surprinzătoare: Cine suntem ? Încotro mergem ? Nu mulți își pun astfel de întrebări. Dar pentru cei puțini, răspunsurile duc invariabil spre redescoperirea identității individuale ca parte a unui supra-întreg circumscris identității noastre românești. "Suntem români și punctum!"

În aceste vremuri grele, de aparenta îndestulare, a spune că ești român este privit de mulți ca fiind un lucru retrograd, înapoiat. Globalismul deșănțat promovat cu putere de ceva vreme a condus paradoxal la însingurarea și înstrăinarea noastră, la ruperea de comunitate, de tradiții, de valori. Am fost reduși, foarte mulți dintre noi, la indivizi preocupați eminamente cu grija zilei de mâine, conditionați la AICI, ACUM, PENTRU MINE", a transmis Bogdan Diaconu.

[citeste si]


"Trebuie să ne trezim din acest somn de moarte. Vă mărturisesc că în cei doi ani de la înființarea Partidului România Unită, străbătând țara în lung și în lat, am simțit că încă mai există acea urmă de românitate care nu se lasă omorâtă. Datoria de a fi unul din cei care luptă pentru ceea ce este al nostru, ca neam, m-a facut să nu abdic de la aceăsta cale. Da, sunt unul din cei care poartă rănile acestor vremuri. Nu sunt lipsit de greșeli. Dar nimeni, niciodată nu îmi va putea reproșa că am renunțat la lupta începută. Și lupta continuă !

Vouă, tinerilor care purtați rănile acestei lumi vă îndemn să redescoperim ceea ce este românesc, ceea ce este al nostru. Să fim smeriți, buni dar drepți și hotărâți. Să privim spre viitor cunoscându-ne trecutul, fiind bine ancorați în prezent. Iar acest lucru să îl transmitem copiilor noștri ! Numai împreună, devotați crezului unui viitor demn, putem crea o Românie suverană!", a mai transmis liderul PRU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel