Bill Gates, previziune SUMBRĂ pentru industria turismului. Mesaj HOTĂRÂT

Coronavirusul va modifica fundamental modul în care persoanele călătoresc în interes de serviciu sau fac afaceri, chiar și după ce pandemia se va fi terminat, a transmis cofondatorul Microsoft, Bill Gates.

Conform CNBC, al doilea cel mai bogat om al planetei a spus: „Previziunea mea este că peste 50% din industria turismului și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”. Tot de acum încolo, Gates anticipează că va exista „prag foarte înalt” pentru a face deplasări în scop de serviciu acum că lucratul de acasă e mult mai realizabil. Totuși, unele companii vor fi mai extreme în încercarea de a reduce întâlnirile față-n față decât altele.

Bill Gates a mărturisit și că a avut un program „mai simplu” de la începutul pandemiei, mai ales că de acum nu mai călătorește pentru afaceri. Filantropul a ținut deja 5 întâlniri importante în format online cu șefii din industria farmaceutică ce ar fi avut loc în mod normal într-o singură încăpere. „Vom mai merge la birou într-un fel, vom mai călători în scop de serviciu, dar cu mult mai puțin”, a încheiat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel