Bihor. Bărbat suspectat de agresiune sexuală, pus sub control judiciar

Un bărbat e cercetat sub control judiciar după ce ar fi comis trei agresiuni sexuale.

Un bărbat de 25 de ani, suspectat că ar fi agresat sexual trei tinere, a fost reţinut de poliţiştii din Bihor, iar magistraţii au dispus cercetarea sa sub control judiciar. Se pare că bărbatul a urmărit victimele pe diferite străzi din Oradea şi îninte ca acestea să intre în imobilele în care locuiesc le-ar fi atins în zonele intime.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către Poliţia Judeţeană Bihor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei au depistat pe raza municipiului Oradea un bărbat de 25 de ani, din comuna Ineu, judeţul Bihor, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de agresiune sexuală.

Le-ar fi urmărit până în imobilele lor

Bărbatul este suspectat că, în perioada martie - iunie, pe raza municipiului Oradea, ar fi acostat trei tinere de 17, 18 şi 19 ani, toate cu domiciliul în Oradea, pe care le-ar fi agresat sexual.

”Acesta este bănuit că, în timpul zilei, ar fi urmărit victimele în timp ce se deplasau pe diferite străzi din cartierul orădean Nufărul şi, înainte de a intra în imobilele în care acestea locuiau, le-ar fi atins în zonele intime, împotriva voinţei acestora. Acesta este bănuit de poliţiştii orădeni şi că ar fi urmărit-o pe una dintre victime în timp ce se afla la locul de muncă dintr-un centru comercial din Oradea, în mod repetat, fără drept sau fără un interes legitim”, se arată în comunicat. 

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar vineri a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Oradea care au dispus cercetarea sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel