Băsescu, acuzat că ia ideile lui Antonescu și le prezintă ca fiind noi

Fostul premier al României, Victor Ciorbea, îl acuză pe președintele Traian Băsescu de faptul că, în declarația de presă în care a cerut retragerea proiectului Roșia Montană, a preluat o idee a lui Crin Antonescu, pe care a reluat-o și a prezentat-o ca fiind nouă.

"Când noi am discutat în cadrul grupurilor PNL, și apoi când a ieșit la o primă televiziune președintele Antonescu, s-a subliniat acest aspect. Și eu, la fel, a doua zi, marțea trecută, am spus-o: «Domnule, toate aceste aspecte legate de avizul dat de Ministerul Justiției, în marea lor parte, țin de neconstituționalitate».

Deci, șansa președintelui este că vorbește de la tribuna din Cotroceni, dar nu face altceva decât să reia ideile spuse în esență de Crin Antonescu. Deci, nu e o noutate. Apare președintele acum și reia ideea. O preia și o reia, ca şi cum ar fi nouă şi el apare pe calul alb", a spus Victor Ciorbea, luni, la emisiunea "Punctul de întâlnire" de la Antena 3.

Vezi și: Băsescu cere retragerea proiectului RMGC: Ponta, premier laș și mincinos, încalcă Constituția. Șova e incompetent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel