Autostrada Transilvania, nou tronson. Licitaţie finalizată

Mihai Ciobanu / 02 oct 2018 / 20:38 Salveaza PDF Comentarii
Autostrada
Autostrada

A fost desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru construcţia a încă 33,9 km din autostrada Transilvania.

Contractele pentru proiectarea şi execuţia subsecţiunilor 3C2 (Chiribiş - Biharia) şi 3C3 (Biharia - Borş) ale autostrăzii Braşov - Tg. Mureş - Cluj - Oradea (autostrada Transilvania) au fost câştigate de Asocierea Trameco SA - Vahostav-SK, a.s. - Drumuri Bihor SA - Drum Asfalt SRL - East Water Drillings SRL, informează, marţi seara, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Cele două subsecţiuni însumează 33,9 kilometri din autostrada Transilvania, între Chiribiş şi Borş

Pentru subsecţiunea Chiribiş-Biharia, cu o valoare de 326,515 milioane de lei, fără TVA (aproximativ 69 milioane euro), termenul contractual pentru proiectare este de 6 luni, iar cel pentru execuţie este de 18 de luni. Subsecţiunea Biharia-Borş are o valoare de 134,221 milioane de lei, fără TVA (aproximativ 29 milioane euro), o durată de proiectare de 4 luni şi o perioadă de execuţie a lucrărilor de 15 luni. Pentru ambele secţiuni, perioada de garanţie a lucrărilor efectuate a fost stabilită la 10 ani, menţionează CNAIR. 

"În cazul în care nu vor exista contestaţii, semnarea contractelor va putea avea loc doar după expirarea perioadei legale de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii. În situaţia în care vor fi însă înregistrate contestaţii împotriva rezultatului procedurii, CNAIR SA va trebui să aştepte soluţionarea acestora", precizează compania. În ceea ce priveşte subsecţiunea 3C1 (Suplacu de Barcău - Chiribiş, între km 4+200 şi km 30+550), evaluarea ofertelor depuse este încă în curs de desfăşurare, urmând ca în perioada imediat următoare să fie anunţat şi câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor pe acest sector de autostradă. Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24