Audierea lui Gheorghe Dincă, întreruptă. Avocatul Tonel Pop: A avut loc un incident major

Rodica Mitu / 10 sep 2019 / 14:58 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Audierea de marți a lui Gheorghe Dincă a fost oprită.

„Din cauza unui incident major, s-a întrerupt interogatoriul lui Dincă. (...) Avocatul din oficiu a părăsit de mai multe ori și mai multe minute camera de anchetă, fără să anunțe unde se duce și ce face, creând vicii de procedură și lăsând inculpatul neasistat. Nu cred că nimeni dorește ca ancheta să fie aruncată pe vicii de procedură, că nu iși face treaba domnul avocat din oficiu. A trebuit să se întrerupă ancheta, să verifice procurorul de câte ori a plecat, câte minute l-a lăsat fără asistență juridică obligatorie", a declarat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, prezent la audierea lui Gheorghe Dincă.

„De asemenea, domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. La care domnul Dincă l-a mângaiat și l-a ținut de mâini. Am fost nevoiți să întrerupem ancheta, se va viziona caseta. (...) Este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului, lăsându-l fără asistență în timpul audierii, pentru că procurorul are foarte multe hârtii și își notează foarte atent și vorbește cu inculpatul, nu cu avocatul", a mai spus avocatul.

 

VEZI ȘI: Avocatul lui Dincă, despre Tonel Pop: Vrea CIRC. Intervine aiurea, se plictisise de audiereTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22