Aterizare de urgenţă în Rusia. O pasageră a ameninţat că se aruncă în aer

Un avion de pasageri cu aproximativ 200 de persoane la bord aparţinând companiei aeriene ruse S7 Airlines a aterizat de urgenţă după ce o pasageră, care părea a fi în stare de ebrietate, a ameninţat că are asupra ei un dispozitiv exploziv pe care îl va detona.

Un purtător de cuvânt al companiei S7 Airlines, citat de agenţia RIA Novosti, a declarat că în timpul zborului Simferopol-Moscova, unul dintre pasageri s-a ridicat de pe locul său şi a anunţat că are asupra sa un dispozitiv exploziv. Comandantul aeronavei a raportat incidentul către aeroportul Domodedovo din Moscova şi a aterizat de urgenţă acolo, a spus purtătorul de cuvânt.

Nu au fost găsiţi explozibili

Un purtător de cuvânt al aeroportului Domodedovo a declarat pentru RIA Novosti că serviciile de securitate ale aeroportului au efectuat procedurile necesare în astfel de incidente, fără a oferi alte detalii. Potrivit unei surse sub rezerva anonimatului, citată de TASS, femeia a fost reţinută şi asupra ei nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Cele 195 de persoane aflate la bord au părăsit aeronava. O anchetă a fost lansată cu privire la incident, a adăugat sursa citată, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel